Ruud Pennings
Ruud Pennings
Heel 'ouderwets' gezellig buurtcafé met vanaf nu( 8 10 23)9 jazz op zondagmiddag.
Ron Keijzer
Ron Keijzer
Leuk bruin stamcafé
Yash Kanaya
Yash Kanaya
A wonderful slice of heaven, run by the amazing Raph and Petra! People here welcome you regardless of where you come from, and the sense of community is strong! My second home! I recommend this place to everyone I meet!
Yvonne Voorwide
Yvonne Voorwide
Altijd gezellig

Over Café Heeswijk

Terug in de tijd

Op een mooie hoek in het leuke en gezellige woonwijk Voorburg-West, heeft in 1954 een koffiehuis met de naam Clara, haar deuren geopend.

Het was in die dagen een ware ontmoetingsplaats, waar iedereen, iedereen kende!

Tour de France, fietste in 1954 door Voorburg-West, waarbij de Heeswijkstraat niet werd overgeslagen en menig toeschouwer met, door Clara zelf gezette koffie, de Tour aanmoedigden.
In de jaren die volgde heeft dit koffiehuis voor saamhorigheid gezorgd, wat in die dagen normaal was, u kent de uitspraak wel!
Toen was geluk heel gewoon!

Al 30 jaar gezelligheid

In navolging van Clara, is het stokje diverse malen doorgegeven.

Zo zijn Raph van Eerd en Petra Bijl, sinds 1993 de trotse eigenaren van dit etablissement en hebben het gevoel van “ons kent ons” nog meer betekenis gegeven!

In de afgelopen 30 jaar, nu geen koffiehuis meer, maar een gezellig warm bruin buurt Café, met de naam, hoe toepasselijk? Café Heeswijk!

Saamhorigheid in dit gezellig buurt Café, is de sleutel voor een ontmoetingsplaats voor jong en oud! Dit hadden en hebben Raph en Petra voor ogen, staan klaar voor een ieder, gewoon omdat het kan!

Leuk cafe voorburg

Echt thuiskomen

Raph en Petra geven je het gevoel van Thuis komen, hebben een luisterend oor voor iedereen!

Wie heeft dit niet nodig in deze tijd?

Een ware pleisterplaats, in de volle waarheid van de betekenis! Een plek om even voordat je naar huis gaat, van gedachten te wisselen met gelijkgestemden, onder het genot van een drankje, een nootje of hapje!

Kortom, het familiale gevoel ervaar je bij Café Heeswijk! Jonge en oudere gasten weten elkaar te vinden in dit gemoedelijk buurt Café.