Ruud Pennings
Ruud Pennings
Heel 'ouderwets' gezellig buurtcafé met vanaf nu( 8 10 23)9 jazz op zondagmiddag.
Ron Keijzer
Ron Keijzer
Leuk bruin stamcafé
Yash Kanaya
Yash Kanaya
A wonderful slice of heaven, run by the amazing Raph and Petra! People here welcome you regardless of where you come from, and the sense of community is strong! My second home! I recommend this place to everyone I meet!
Yvonne Voorwide
Yvonne Voorwide
Altijd gezellig

Biljarten, darten en Formule 1

Biljarten in Voorburg

In de 30 jaar dat wij, Raph en Petra, dit Café runnen, valt er altijd iets te beleven in Café Heeswijk. Biljartverenigingen, krijgen in dit Bruine Café de ruimte om het spel te spelen! Diverse biljartverenigingen hebben de weg naar Café Heeswijk al gevonden!

Het Café, waar u voor de deur de geur van het groen en blauwe krijt voor de keu al ruikt, voordat u binnen bent en aan het spel bent begonnen!

Waar vindt u deze ouderwetse gezelligheid nog? Nou, gewoon Café Heeswijk! Heb of zijn jullie zo’n vereniging en geen plekje meer, waar de bal over het groene laken kan rollen? Ons Biljart staat klaar, om te stoten!

Voorburgs Dartteam

Darttoernooien in ons gezellig afgescheiden dartruimte, met doorkijk naar het Café en de klanken van de gezellige muziek, welke door de speakers op bescheiden manier schallen, maken het toernooi tot een ware happening!

Maandelijks staat een pubquiz op het menu, hilarisch zijn de uitkomsten, menigeen gaat voor de fun factor, maar ook echte strijders om te winnen zijn aanwezig! Be aware!

Formule 1 kijken in Voorburg

Formule 1 niet te vergeten, wat op meerdere TV schermen is te volgen, met, jawel het commentaar van Olaf Mol.

De vroege uitzendingen worden opgeluisterd met een vorstelijk ontbijt, of middag en avondsessies met een heerlijk broodje hamburger, saté of andere lekkernijen.

Gewoon een praatje maken aan de bar, biljarten als je er zin in hebt, Raph doet mee, of dobbelen met geduchte tegenspeler Petra, alles is mogelijk, in Café Heeswijk!

Een hoop gezelligheid

Ook organiseren wij spectaculaire puzzelritten op 1 oktober zal de eerste van start gaan, voor meer info zie agenda.

Het haring happen een terugkerend feest, maar ook mosselavonden en internationaal food party’s dragen aan bij het samenzijn van onze gasten, niets is Raph en Petra te gek!

Kortom, het familiale gevoel ervaar je bij Café Heeswijk! Jonge en oudere gasten weten elkaar te vinden in dit gemoedelijk buurt Café.

Kijk hiervoor in onze agenda!