Yvonne Voorwide
Yvonne Voorwide
Altijd gezellig
Jurgen de Kloet
Jurgen de Kloet
Bin Raf is het thuiskomen!
Bert van Riel
Bert van Riel
Gezelig buurt cafe met vriendelijke gasten.
Palimo Guth
Palimo Guth
Gezellig avondje gedart.
Michael Thomas
Michael Thomas
Very friendly place, even for expats. An authentic Dutch pub. Great people.

Live muziek in voorburg

Live muziek cafe voorburg

Een muzikale reis door tijd en genre

Bij Café Heeswijk kijken we reikhalzend uit naar het komende najaar, waarin Jazz liefhebbers opnieuw worden verwend met een muzikale belevenis van formaat. De aftrap van ons seizoen is gepland op 8 oktober, een dag die de agenda’s van vele muziekliefhebbers ongetwijfeld zal sieren.

Op de zondagmiddag zullen de legendarische klanken van Ella Fitzgerald, Ol’ Blue Eyes, Frank Sinatra, maar ook modern Jazz te horen zijn.

Maandelijks staat een pubquiz op het menu, hilarisch zijn de uitkomsten, menigeen gaat voor de fun factor, maar ook echte strijders om te winnen zijn aanwezig! Be aware!

Een warm welkom in ons gezellige café

Café Heeswijk is meer dan alleen een muzieklocatie; het is een warme en uitnodigende omgeving waar het gevoel van familie centraal staat. Ons café is de plek waar jong en oud samenkomen, waar vriendschappen ontstaan en waar herinneringen worden gedeeld. De intieme en gemoedelijke sfeer nodigt uit tot informele gesprekken en waardevolle ontmoetingen, terwijl de muziek de perfecte achtergrond vormt voor een ontspannen en verrijkende zondagmiddag.
Cafe in voorburg

De diversiteit van Jazz

Of je nu een doorgewinterde Jazz kenner bent die graag meedeint op bekende deuntjes, of een nieuwkomer in de wereld van deze betoverende muziekstijl, Café Heeswijk biedt een podium voor de rijke geschiedenis en diversiteit van Jazz.

Noteer dus alvast 8 oktober in je agenda en sluit je aan bij ons om de magie van Jazz te ervaren in het hart van Café Heeswijk. Samen vieren we muziek, samenzijn en de onvergetelijke momenten die ons café te bieden heeft.